Tuulta päin Nokian River Golfissa

Herrat Oksanen ja Veteläinen kesäisissä tamineissa.

Käytiin eilen Tawast Golfin kilpailu- ja tasoitustoimikunnan vuotuiselle benchmarking-pelireissulla. Tällä kertaa kohteeksi oli valikoitunut Nokia River Golf, ja sen viime syyskuussa avattu uusi Rock-kenttä. River Golfin vanhempi osa, River, on jo varmaan 25 vuotta ollut toiminnassa. Siihenkin on aikojen saatossa tullut muutoksia ja reikien määräkin on lisääntynyt alkuperäisestä kahdeksastatoista.

Rock aloitetaan vanhan Riverin kolmella ensimmäisellä reiällä, minkä jälkeen siirrytään yhdentoista väylän ajaksi pelaamaan aivan uusilla väylillä. Tämän jälkeen pelataan loput neljä reikää vanhan Riverin väyliä myöten. Korkeuseroja on runsaasti, ja vaikka klubitiiltä pelattaessa kenttä ei ole metreissä mitattuna kovin pitkä, haastetta löytyy. Strategisesti sijoitetut bunkkerit sekä monella väylällä ylämäkeen tai alamäkeen lyötävät lähestymiset aiheuttavat päänvaivaa golfaripoloiselle.

Kentän kunto oli todella hyvä. Griinit ja väylät olivat erinomaisen hyvässä ruohossa sekä leikattu riittävän alas, mikä takasi pelinautinnon. Tämä ei ollut lainkaan itsestään selvää, sillä säiden haltija oli pirullisessa mielessään päättänyt, että tällä kertaa ei hämeenlinnalaisvieraita helpolla päästetä. Silinterihatustaan oli kyseinen sankari vetäissyt aimo annoksen hyytävää pohjoistuulta sekä runsaasti sadepisaroita. Näiden yhteisvaikutus oli vähällä saada lähtökohtaisesti iloisen ryhmämme suut mutruun.

Toisin kuitenkin kävi. Jo aiemmin mainittu kentän huippukunto, erinomaiset fasiliteetit ja ruoka sekä palvelualtis henkilökunta pitivät huolen siitä, että porukkamme poistui kentältä pitkän päivän jälkeen hymy huulillaan. Tänne tulemme varmasti uudelleen!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*